Adiabatische koeling datacenter voor een voordelige prijs!

 

 

 

 

 

 

Zoals jullie weten heb ik mijn eigen bedrijf! Mijn bedrijf heeft een redelijk groot datacenter waar ik maandelijks natuurlijk kosten over moet betalen. Ik wou een manier vinden om hier kosten op te kunnen besparen. Zo kwam ik dus terecht bij Adiabatische koeling datacenter.  Ik was opzoek naar een datacenter waarmee ik geld kon besparen en die ook milieuvriendelijker te werk ging en daar heb ik de Adiabatische koeling datacenter in gevonden. Ik zag dit systeem op internet staan en zodoende ben ik erna gaan informeren. Ik nam contact op met het bedrijf environmentaldatacenters.com voor een gesprek over dit systeem. Na een lang en goed gesprek was ik overtuigd dit systeem moest ik aanschaffen voor mijn bedrijf. Na de eerste maand merkte ik al gelijk het verschil met de maandelijkse kosten ik was veel goedkoper uit en dat beviel mij natuurlijk erg goed!

Een echte aanrader de Adiabatische koeling!

Het grootste voordeel is natuurlijk dat dit systeem zoveel kosten bespaard!  Ook is het mogelijk om tijdens de wintermaanden warme lucht te circuleren zodat de gewenste temperatuur altijd op hetzelfde niveau blijft. Nog een heel mooi voordeel aan dit systeem is de milieu vriendelijke werkwijze van dit systeem en daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee! Een paar mensen in mijn omgeving hebben dit systeem ook aangeschaft en die praten er met net zoveel lof over als ik. Ik hoop dat jullie veel hebben aan mijn tip! Dus willen jullie ook maandelijks fors besparen en milieuvriendelijk ondernemen? neem dan echt even een kijkje op deze site het is een echte aanrader!