Bekijk www.financialleasezzp.nl voor occasions

financiallease_calculatorAl een lange tijd wilde ik een professionele bedrijfsauto. De laatste tijd moet ik ontzettend vaak naar afspraken en dan moet je goed voor de dag komen. Ik wilde daarom graag kijken voor een Audi A4. Bij www.financialleasezzp.nl hebben ze er ontzettend veel. Omdat ze beschikken over meer dan 6000+ occasions zit er altijd een geschikte auto voor jou tussen. Het bedrijf is super professioneel. Zo was ik naar het bedrijf toegegaan om een proefrit te maken met een Audi A4. Ik wist al dat Audi ontzettend fijn rijd, maar ik heb nog nooit in zo’n fijne auto gereden. De wegligging is grandioos, de remmen werken perfect en koppeling is uitstekend. 

Inruilen.personen_auto_leasen

Ik had gevraagd aan het bedrijf of het mogelijk is om je oude auto in te ruilen. Dit was geen enkel probleem. Het inruilen zorgde ervoor dat mijn maandelijkse kosten met €140,- omlaag gaan. Dat is niet niks! Het is daarom ook echt een aanrader om je oude auto in te ruilen, slottermijn te betalen of een aankoopbedrag in te leggen. Persoonlijk ben ik niet van de slottermijnen, omdat je na het gebruik nog even een paar duizend neer moet leggen. Ik zou je daarom ook aanrader om dit niet te doen. Toch zijn er mensen die dit fijn vinden. Op de website van www.financialleasezzp.nl vind je meer informatie over de occasions en opties bij het leasen. Indien je hier vragen over hebt kan je te allen tijde contact opnemen.