Een muts bedrukken als promotiemateriaal?

De periode van reclame maken is weer vol aan de gang, dat merk je bij iedere ondernemer. Echter probeer ik jaarlijks iets unieks te doen ter promotie om ervoor te zorgen dat het voor mij ook enthousiast blijft. Ieder jaar hetzelfde geven als promotiemateriaal aan je potentiële én bestaande klanten gaat ook snel vervelen. Zo wilde ik voor dit jaar een muts bedrukken en het vervolgens uit te delen! Klinkt apart maar ik weet in ieder geval zeker dat er in de winterperiode genoeg gebruik van gemaakt wordt. Nu nog een bedrijf zien te vinden die hieraan wilt werken….

image (1)

Online zoeken blijft ideaal

In de eerste instantie wilde ik naar mijn eigen drukker gaan om te bespreken wat de mogelijkheden bij hun zijn. Echter had ik al eerder de gedachten om eerst via het internet te zoeken alvorens ik daadwerkelijk zou gaan. Door op het internet te zoeken naar een bedrijf waar ik een muts bedrukken kan ben ik vrij snel terecht gekomen op de website van Maxilia. Hier is het gewoonweg mogelijk om mijn unieke promotiemateriaal te laten bedrukken! Ik ging er vanuit dat er meerdere bedrijven graag uniek materiaal wilt hebben ter promotie….

201741130120161301

Zo hoefde ik er de deur niet voor uit te gaan, kon het gemakkelijk vanachter mijn eigen computer bestellen. Even mijn logo van het bedrijf uploaden, hoeveelheid mutsen invoeren en de rest wordt door hun geregeld! Van de week mijn bestelling in ontvangst genomen en het is dat het buiten te warm is om met een muts te lopen, anders had ik er zelf ook eentje gehad.