Hulp bij Facebook Marketing

Het is weer zover, zaterdagmiddag 14:30 zit je in de kleedkamer. Je wacht tot je eindelijk het veld opmag na die zware warming up. Je wilt blijven bewegen omdat je ouders gewoon koude spieren krijgt. Die spieren moeten natuurlijk wel warm blijven want anders is de kans heel groot dat je alles afscheurt als je begint. Maar vanwege de hele zware warming up zal het vast wel even duren voor ze koud zijn. Snel kijk ik nog even op mijn telefoon of ik nog berichtjes heb, en ja hoor een Facebook bericht. In het bericht staat vermeld: Hoi, voor je het veld op gaat moet je een campagne opstellen met facebook marketing. Zucht.. Net als ik een hattrick wil gaan scoren en een dubbele ratslag wil maken als ik scoor krijg ik deze melding? Wat is er toch aan de hand met dat internet. Maar goed laten we er een aanmaken. Mijn doelgroep is alle kunstgrasleggers in de buurt van Utrecht. Want het kunstgras hier ligt er dus voor geen meter bij.

Ik stel de campagne zodanig op en weer krijg ik een bericht van facebook marketing. Waarin staat: “Als je geen 3 goals maakt zal ik de campagne verwijderen”. Dit was duidelijk en liet ik me geen 2 keer vertellen. Ik liep het veld op en scoorde 9 goals. 3 hattricks! Super mooi, na afloop van 90 minuten slecht voetbal loop ik de kleedkamer in en kijk op mijn telefoon. Ik krijg weer een melding van facebook marketing waarin staat: “Ik vertelde je 3 goals te maken, geen 9. Je campagne is verwijdert”. Bedankt hoor.. Super.