Representatieve bedrijfskleding

Suit Up Corporate Fashion ontwerpt en produceert representatieve bedrijfskleding voor ieder bedrijf. Wij begrijpen dat elk bedrijf een eigen stijl en uitstraling nodig heeft, en zorgen dat alle werknemers modieus en professioneel voor de dag kunnen komen. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de perfecte outfit. We hebben drie verschillende soorten kledinglijnen, voor ieder wat wils. De formele collectie is voor de klassieke uitstraling, de casual kledinglijn voor een persoonlijker gevoel, en de horeca-collectie spreekt voor zichzelf: we kunnen iedere functie binnen de horeca kleden.

Een unieke uitstraling

We zetten ons graag in om ieder bedrijf dat representatieve bedrijfskleding verlangt een unieke stempel krijgt. Daarom zijn al onze kledingstukken te voorzien van een logo. Je kan kiezen uit verschillende modellen, stoffen en afwerkingsdetails, om precies de uitstraling te vinden die passend is. Onze kleding houdt rekening met de nieuwste mode, een professionele uitstraling en natuurlijk altijd die persoonlijke touch. We produceren niet enkel broeken, bloezen, colberts en jurken, maar ook alle bijbehorende accessoires. Kies uit verschillende nette schoenen, prachtige riemen, schorten of bretels, we hebben alles dat je nodig hebt.

Kom eens langs!

We gaan graag het gesprek aan met een goede kop koffie. Kom eens langs om gedachten uit te wisselen en samen te bepalen welke bedrijfskleding ideaal is voor jou. Neem vast een kijkje in de verschillende collecties, geef je specifieke wensen aan en wij gaan voor je aan de slag. Met Suit Up Corporate Fashion kom je modieus en professioneel voor de dag.