Tip: een klipper huren als bedrijfsuitje!

Vandaag is het weer tijd voor een leuke tip. Ik ga het vandaag namelijk hebben over: een klipper huren als bedrijfsuitje. ik wilde laatst namelijk een bedrijfsuitje organiseren en ik wist niet goed waar ik dit moest doen. Ik had dit nog niet eerder gedaan en een vriend van me vertelde dat je dit eigenlijk wel moet doen. Hiermee zorg je ervoor dat iedereen eerder gelukkig is op het werk en dit wilde ik natuurlijk wel. Mijn goede vriend heeft zelf ook een onderneming en vertelde me dat het erg belangrijk is om iets te doen waarbij iedereen moet samenwerken. Teamwork is op kantoor namelijk ook erg belangrijk en dit komt toch regelmatig goed van pas. Mijn vriend vertelde me ook dat ik eens op de website van Zeildagtocht moest kijken voor een leuk uitje. Hier kan je een klipper huren en hierbij moet je natuurlijk goed samenwerken. Het leek mij ook wel leuk om een keer te zeilen dus dat kwam goed van pas.

Een geweldige dag!

Inmiddels zijn we al wezen zeilen en kan ik jullie vertellen dat het erg leuk was. Mijn personeel vond het fantastisch en had niet verwacht dat we dit gingen doen. Ik ben dan ook erg blij met de tip die ik gekregen heb en daarom wil ik deze graag aan jullie doorgeven, kijk anders zelf eens op de website voor meer info.