Trainingen en workshops van AVK

MSOffice-migratie-smallAVK is een bedrijf dat trainingen geeft in software programma’s waar veel bedrijven mee werken. Dit kan voor ondernemers erg handig zijn om aan te bieden aan hun werknemers. Het is namelijk gebleken dat werknemers die deze trainingen gevolgd hebben sneller en slimmer te werk gaan na de training. Veel programma’s zoals office bijvoorbeeld kent iedereen wel, maar dat is in veel gevallen slechts de basiskennis van een programma. Wanneer men iets moeilijk vind gaat men dit opzoeken op internet en kan het dan pas toepassen in de praktijk. Door een training te volgen bij AVK hoeft je niet meer te zoeken, maar weet je waar je moet zijn in het programma en weet je hoe dit werkt. Zelf heb ik ook een training excel gevolgd bij AVK omdat ik aan mezelf merkte dat ik veel moeite had met het maken van berekeningen binnen excel. Na het volgen van de training van AVK weet ik hier veel meer over en snap ik hoe dit werkt. Ik heb in mijn geval een 1 op 1 training gevolgd die mij heel nuttig was. Ik kon mijn vragen stellen en aangeven waar ik precies meer duidelijkheid in wilde hebben. Hierop kreeg ik direct duidelijke antwoorden die in de praktijk dan ook voor gedaan en behandeld werden. Al met al ben ik erg blij met de training die ik gevolgd heb en zal zeker nog eens terug komen bij AVK.

training google apps

training_digitaal_archiveren