Voordelig tweedehands leasen bij Finalease

Fijn dat je er weer bent! Zoals de meeste van jullie weten ben ik eigenaar van een klein bedrijf. Ook hebben we een aantal auto’s ter beschikking staan voor ons personeel. Deze auto’s hebben we allemaal geleased bij Finalease. Van tweedehands leasen hebben we ook gebruik van gemaakt. Graag vertel ik je hier meer over in dit artikel.

tweedehands

Tweedehands leasen is voordelig leasen

Het voordeel van tweedehands leasen is dat je een jonge auto rijd (maximaal 7 jaar oud) voor een fractie van de maandprijs van een nieuwe. Alles auto’s zijn volledig gereviseerd. Alle onderdelen worden vakkundig gerepareerd. De auto’s hebben minimaal 9 maanden apk, maar als u een nieuwe apk op de auto wilt hebben, dan kan dat geregeld worden door de vakkundige monteurs in hun zeer complete garages. Ook is er de optie om garantiepakketten af te sluiten. Zo is er de mogelijkheid om te kiezen voor 3 maanden Bovag garantie (of maximaal 5000 km) of 6 maanden Bovag garantie (of maximaal 10.000 km). Een groot voordeel van Financial Lease is dat als het contracttermijn volledig is afgelost, het voertuig eigendom van jou blijft! Dus als je het voertuig dan nog goed kan verkopen, dan kun je een goed bedrag opbouwen voor de aanbetaling voor nieuwe leasecontracten. Zo wordt het maandelijks bedrag van tweedehands leasen alleen maar goedkoper!

apkkeuring

Top service!

Wij nemen graag producten af bij Finalease. Het bedrijf heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel! Zo wordt bijvoorbeeld uw gekozen auto van binnen en buiten helemaal gereinigd en wordt het bij u voor de deur afgeleverd! Neem gewoon eens een kijkje op www.finalease.nl en ervaar zelf wat wij hebben mogen ervaren.

afleverpakketten