Waar kun je tegenwoordig nog snel een eenvoudig correctievloeistof bestellen?

correctievloeistofWaar kopen jullie jouw correctievloeistof? Ik weet namelijk een website waar je dit voor een zeer lage prijs kan doen. Ik kwam enkele jaren geleden zelf per toeval op hun website. Ik was namelijk op zoek naar een whiteboard en per toeval kwam ik terecht op dekantoorvakhandel.nl. Toen ik hier eenmaal doorheen ging, kwam ik de ene na de andere bruikbare producten tegen. Zodoende plaatste ik een proefbestelling en sindsdien ben ik hier nog steeds klant. Al moet ik zeggen dat ik hun niet zo zie, zij zijn namelijk meer een partner. Zij zorgen er namelijk voor dat mijn kantoor vlekkeloos blijft draaien. Door hun kantoorartikelen en materialen hou ik de boel dus draaiende. Dit is dan ook de reden waarom ik deze naam met jullie deel, dit in de hoop dat jullie hier je voordeel mee doen. 

De verkooppunten

tipp exOmdat niet elke ondernemer de voorkeur heeft zijn kantoorartikelen online te bestellen zoals bijvoorbeeld pennen of correctievloeistof zal ik hun verkooppunten met jullie delen. Je kunt de Kantoorvakhandel bezoeken op de volgende locaties:

  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Waarom sommige ondernemers nog steeds sceptisch zijn als het gaat om ‘online’ zaken doen is voor mij een raadsel. Vrijwel alles gaat tegenwoordig online en dus moet je hierin mee gaan. Je kunt ten alle tijden overal werkzaam zijn en het contact loopt vandaag de dag nog sneller als ooit te voren.

Ik hoop dat ook dat jullie iets aan dit artikel gehad hebben. Indien er nog vragen zijn, kan men deze stellen door onderaan deze pagina een reactie te plaatsen.

folderbak